
Amend HR 3 in Rule 5 by striking Section 38 (page 90, lines

13-16) and substituting the following:

Sec.A38.ACONFINING REMARKS TO QUESTION OF PRIVILEGEA;

INTERRUPTIONS PROHIBITED. (a) When speaking on privilege, members

must confine their remarks within the limits of Section 35 of this

rule, which will be strictly construed to achieve the purposes

hereof.

(b)AAWhen a member is speaking on privilege, the member shall

not be interrupted by another member for any purpose. While the

member is speaking, another member may submit a question of order to

the speaker in writing or by approaching the podium in person. The

member submitting the question of order shall not interrupt the

member who is speaking. The speaker may interrupt the member who is

speaking if the speaker determines it is appropriate to address the

question of order at that time.
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